Saturday, November 13, 2010

Kenapa aku tak tido malam.


salam.
kalo korang xtau,
aku ni jenis orang/student yang susah nak tido malam.
insomnia
tapi kalo
  • siang hari
  • dalam kelas
  • hujan
  • dengar aziezi ro mengomel
  • tensen/xde mood
memang senang je aku nak tido.

tapi bile time malam ni,
mmg macam ader virus je yg bagi aku stay-up
samada
  • nak layan movie
  • nak download movie
  • bergayut dalam phone
  • nak 'ronggeng' a.k.a lepaking
  • buat 'asaiment'. :P..aseehhhh
  • aziezi ro mengacau.
  • LAPAR
  • pikir pasal masalah kewangan
macam seet nak tido.
maybe xtido
or
tido lepas suboh.
memang ni sebab2 utama
yang 'hack' mata aku daripada lene.
seet. perlu reset balik sistem badan ni..
da la

xbersukan
( padahal member nak manyak kali ajak)
aku bersukan di alam maya beb. masa depan.

makan manyak
thanks kepada sahabat sabahan(ryan) kerana slalu alert ngan jadual makan aku.
LOL
jom gemok ryan.
sumpah aku makan macam mamat ni. bazinga.

memang x berkhasiat kehidupan aku.

fuck la.
tulis blog ni macam nak buat diari plak..hurmm

yess.
next entry

BLOGGING vs D I A R I.

p/s :- seet = secret swearing.

8 comments so far. What are your thoughts?

THE ZUL said...

post la byk2 lagi...aku suak bca blog mu
mu tau dop..camni camni lar....(animasi tangan)

aku msk maxis bb ni...*scoffs* semata2 nk baca blog mu jer.

shindosai said...

aku buat blog ni pon semata nak ko bace zul.
complete je rase diri ni bila ko komen.
lol

THE ZUL said...

biler next entry ni..plislah...aku rela skip supernatural series...semata2(suara kuat) nk tunggu next entry dari ko iqeffibnbal

kimie said...

makan untuk hidup bai.... :)

-ROCKprincess- said...

haha...
ader peminat setia dah upernyer...

citah bukan mazid said...

kehkeh.the zul mang terbaik lah!
haha.

rYaN said...

Bai nape byk trademark word aku dlm nie....
Ko sengaje eh~ Aku nk jd besar cam ko tp bkn nk jd gemok, lols.....

MrAbey89 said...

Satu jer same ngan ko bai..
Xbersukan!!.. bersukan dalam maya sahaje.
Klo aku bersukan.. Aku xtentu tido. kecuali sukan (bermain ping pong) jer.. Hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting
[close]