Friday, November 19, 2010

Oit. Jangan jeles.


dalam dunia ni
kita mmg sangat3
kecil do.
manyak lagi people
yang sangat3 cool dari kiter.
sebab tu aku jeles ngan dorang ni.
kalo aku buat design:
ader ajer orang design lagi cool. ceh.
jeles beb.
kalo berbelog plak.
ader ajer entry korang yang
lagi syiok dibace.

aku memang jelesi dengan :
  • orang yg kreatif tahap dewa. lagi2 kalo dalam grafik design
  • orang stabil emosi
  • kayer, bole abis kan dwet untok gadget yg cool. eff u people.
  • terer maen gitar
  • mereka2 yg dah siap project database. ahaks.
hehe.
tu je tujuan aku aku buat post ni.
chow.
merepek jer wey.

ENVY vs. j e a l o u s

6 comments so far. What are your thoughts?

FaTiMaH said...

ohhh saye juga sangat jeles sape yg teror buat design....

THE ZUL said...

saya jeles kpd yang lulus kalkulus.

tp aku syukur ke atas nikmat yang dikurniakan olehNya. dunia ni hanya pinjaman sahaja, di akhirat adalah abadi.

shindosai said...

laju nyer komeng.
kiter perlu jeles untuk maju.
+ve

FaTiMaH said...

syndrome xle tido sehari sebelom exam...=)

-ROCKprincess- said...

jeles kat org yg dah ader ebook reader...
nak jgk!!!!
huwaa...

shindosai said...

-ROCKprincess- : ebook reader yg handheld ker?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting
[close]