Tuesday, December 7, 2010

The.Double.Standard.2010.DVDrip.ibai


yiihaaa. adalah sehari lepas kot, aku gi TGV,Jusco Seremban 2 sbb gk, nak tgk Harry Potter and the Deathly Hallow part 1. Sebenarnye aku dah tp nak layan kali ke-2 aper salahnyer. Lagi2 bila xyah kuar sesen pon. so nak dijadikan cerita: aku malas nak bersiap then,

just grab any tshirt that i could find.

i was my college's tshirt.

kolej pendeta za'ba.

dark blue.

size: xxxl.

xxxl.

do be fooled my friend
xxxl doesn't always mean
it will fit me. heh.
so, i couldn't care less
about my dressing code.

so what happen then?
u guess it right.
:)

ketaaaaat beb. lantaklah. janji ader baju. yang sangat peliknya n menariknya sampai boleh masuk kedalam blog ni ialah: semua orang pandang slack je kat aku. xkan la dorang xpernah nampak manusia pakai baju ketat.

i mean, come on!

bile pompuan pakai baju ketat, biasak jak. siap ader legging lagi. aku pakai ketat, sbrnye xde la ketat sangat pon.nape dorang macam aku ni pakai fesyen 20-an plak.???macam seet je. tapi aku buat dunno je.

ntah-ntah dorang usha aku sebab smart gitu.
merepek ajer.


3 comments so far. What are your thoughts?

~~~~ shEeQa ~~~~ said...

haha..COME ON!! bai, kamu hensem la! hikhik.nk ngurat?wah3!

shindosai said...

hehe. malunyer sayer..

sejak bila ko ber "hik hik" ni??

rYaN said...

Hehehehe....
Urg len pelik kali..
Bai ~comel~, ahaha...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting
[close]